Haberler

"Emniyette dövüldük" demişlerdi, gerçek bambaşka çıktı! Çete avukatları polise küfürler savurup yumruk attı

Güncelleme:

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, çok sayıda iş yerine silahlı saldırı gerçekleştiren, saldırılarda bir polis memurunu da yaralayan çeteye operasyon düzenledi. Operasyonda 15 kişi yakalanırken, emniyette dövüldüklerini iddia eden çetenin avukatları olan Şehnaz Altunkaya ve Bahtiyar Kandeğer'in polislere saldırdığı ortaya çıktı. Avukat Altunkaya, polise küfürler savururken, Kandeğer ise polise yumruk attı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

İstanbul Bağcılar'da iş yerlerine silahlı saldırı gerçekleştirip bir polis memurunu da yaralayan çetenin avukatları Şehnaz Altunkaya ve Bahtiyar Kandeğer emniyette ortalığı birbirine kattı. Altunkaya polise küfürler savururken, Kandeğer ise yumruk attı. O anları cep telefonu kamerası saniye saniye kaydetti.

ÇETEYE İLK OPERASYON MART AYINDA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Bağcılar'da kasten öldürme, kasten öldürmeye teşebbüs, kasten Yaralama, nitelikli yağma, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve tehdit suçlarını işleyen, lideri Z.A. isimli şüphelinin olduğu çeteye operasyon düzenledi. Operasyonun ardından, yurt dışında bulunan örgüt yöneticisi E.A. tarafından alınan talimatla çete üyelerinin Bağcılar'da 12 iş yerini tehdit edip 4 iş yerine de silahlı saldırı düzenlediği belirlendi. Bir kafeye düzenlenen saldırıda da polis memuru başından vurularak yaralandı.

İKİNCİ OPERASYONDA 15 ÇETE ÜYESİ YAKALANDI

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü polisleri çeteye ikinci bir operasyon için düğmeye bastı. Polis memurunu yaralayan şahsın da aralarında bulunduğu 15 çete üyesi operasyonla yakalandı.

"DÖVÜLDÜK" DİYEN AVUKATLARIN POLİSE SALDIRDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Çete üyelerinin avukatlığını yapan Bahtiyar Kandeğer ve Şehnaz Altunkaya, İstanbul Emniyeti'nde ortalığı birbirine kattı. "Emniyette öldüresiye dövüldük" diyen iki avukatın, polislere küfürler savurup yumruk attığı ortaya çıktı.

KADIN AVUKAT KÜFÜRLER ETTİ, ERKEK MESLEKTAŞI POLİSE YUMRUK ATTI

Avukat Şehnaz Altunkaya, polise ağza alınmayacak küfürler savururken, bir yandan da arkasını dönüp saldırmaya çalıştı. Avukat Bahtiyar Kandeğer ise polise yumruk attı. Kandeğer ve Altunkaya gözaltına alınırken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Olayla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Cep Telefonu Operasyon İstanbul Hukuk 3.Sayfa Haberler

Bomba iddia! Ömer Çelik, sunucu Ecem Toplar ile evleniyor

Bomba iddia! Ömer Çelik, sunucu Ecem Toplar ile evleniyor

Sağlık Bakanlığı'nda bayrak değişimi! Memişoğlu görevi Fahrettin Koca'dan devraldı

Sağlık Bakanlığı'nda bayrak değişimi! Memişoğlu görevi Fahrettin Koca'dan devraldı

Mehmet Özhaseki, 'Çalışmaya devam edeceğiz' paylaşımından 5 saat sonra görevi bıraktı

Mehmet Özhaseki, "Çalışmaya devam edeceğiz" paylaşımından 5 saat sonra görevi bıraktı

Suriye'de tehlikeli provokasyon! Türk ordusunun kullandığı binaya girmeye çalışanlar, ateş açılarak uzaklaştırıldı

Suriye'de tehlikeli provokasyon! Türk ordusunun kullandığı binaya girmeye çalışanlar, ateş açılarak uzaklaştırıldı

500

Yorumlar (26)

VEFA:

Bazen kamera görüntüsü bile çok yanıltıcı olabilir. Çünkü, böyle bir durumda insanlar kendi lehine olan kısımları servis eder, aleyhe olan kısımları göstermezler. Olayda tahrik olması da olmasıdır. Resmin bütününe bakmak bu görüntülerin öncesini ve sonrasını da titizlikle araştırmak lazım...

33948
267
yanıtYanıtla
Raşid POLAT:

her haberin altina yorum yazmasan ölürsün zaten

yanıt117
yanıt12
Cem Demirkaya:

çete diyor organize suç diyor karakolda polislerimize saldırdı diyor sen ne diyorsun

yanıt38
yanıt3
Muhammet Şifa CİHAN:

Eh haklı olduğun kısım var ! Normalde herkes haklı olduğu kısmı servis eder! Ama düşün bi karşında polis var sen avukatsın! Polis sana ne yaptı ki bu şekilde pislikleşebiliyorsun?

yanıt42
yanıt1
VEFA:

Gördüklerinizin yarısına inanın. Duyduklarınıza hiç inanmayın!...

yanıt13
yanıt43
VEFA:

Bu görüntülerin öncesinin ve sonrasının araştırılması, gerçeğin tüm yönleriyle ortaya çıkarılması kimseyi rahatsız etmemeli. Polis de olsa, Bakan da olsa Hukuka uygun hareket edecek. Sonuçta BURASI TÜRKİYE CUMHURİYETİ VE DEMOKRATİK LAİKLİK HUKUK DEVLETİDİR.

yanıt127480
yanıt14
Murat ÇAMUR:

her mevki kokuşmuş.

130
3
yanıtYanıtla
Cem Demirkaya:

öyle her önüne geleni avukat hakim savcı doktor vs yaparsak sonuç ortada

125
6
yanıtYanıtla
VEFA:

Sen nasıl Avukat ya da Doktor olunur bilir misin? Hiç sanmıyorum. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz...

yanıt2
yanıt4
Landrower:

Bu avukatlarda buyuk ihtimal cete uyesi belli

88
2
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title