Haberler

Boşandığı eşini defalarca yumrukladı, garsonlar elinden zor aldı

Güncelleme:

Samsun'da bir kadın, eski eşi tarafından bulaşıkçı olarak çalıştığı restoranda yumruklu saldırıya uğradı. Kadını iş yerindeki garson kurtarırken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Samsunda bir kadın, eski eşi tarafından çalıştığı işyerinde fiziksel saldırıya uğradı. Saldırıya uğrayan kadını işyerinde çalışan bir garson kurtardı.

ESKİ EŞİNE DEFALARCA YUMRUK ATTI

Olay, İlkadım ilçesi Kale Mahallesi'nde bir iş yerinde meydana geldi. Restoranda bulaşıkçı olarak çalışan Z.Y (50), sarhoş olduğu iddia edilen boşandığı eski eşi tarafından fiziksel saldırıya uğradı. İş yerindeki mutfakta çalıştığı sırada eski eşinin yanına giren şahıs önce kadına bağırdı. Akabinde dışarı çıkan ve akabinde öfke ile tekrar mutafa giren adam, eski eşine yumruklar savurdu.

KADINI, GARSON GÜÇLÜKLE KURTARDI

O sırada restoranda çalışan Ahmet Uykan isimli garson, adamı tutarak dışarı çıkardı. O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Ahmet Uykan, "Servis yapıyordum. O sırada kavga sesi duydum. Mutfağa gittiğimizde eşini darp ettiğini gördük. Bu yüzden müdahale ettik. Kadını kurtardık. 'Kadına şiddete hayır' diyoruz. Vicdan azabı çektim. Orada başkası da olabilirdi. Annem veya kız kardeşim de olabilirdi. İnsanlık görevimizi yerine getirdik" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Samsun 3.Sayfa Kadın Güncel Haberler

Bomba iddia! Ömer Çelik, sunucu Ecem Toplar ile evleniyor

Bomba iddia! Ömer Çelik, sunucu Ecem Toplar ile evleniyor

Sağlık Bakanlığı'nda bayrak değişimi! Memişoğlu görevi Fahrettin Koca'dan devraldı

Sağlık Bakanlığı'nda bayrak değişimi! Memişoğlu görevi Fahrettin Koca'dan devraldı

Mehmet Özhaseki, 'Çalışmaya devam edeceğiz' paylaşımından 5 saat sonra görevi bıraktı

Mehmet Özhaseki, "Çalışmaya devam edeceğiz" paylaşımından 5 saat sonra görevi bıraktı

Suriye'de tehlikeli provokasyon! Türk ordusunun kullandığı binaya girmeye çalışanlar, ateş açılarak uzaklaştırıldı

Suriye'de tehlikeli provokasyon! Türk ordusunun kullandığı binaya girmeye çalışanlar, ateş açılarak uzaklaştırıldı

500

Yorumlar (21)

Doğrucu:

Eğitimsiz ülkelerde gayet normaldir!!! Cami sayısı okul sayısının 2-3 katı imam sayısı 3-4 katı gayett normaldir böyle şeyler, eğitim eğitim eğitim,Allah rahmet eylesin Aziz Nesin büyük adamdın

82
114
yanıtYanıtla
Mücahid Emre:

3 milyonun üzerinde öğrencinin girdiği sınavda binlerce kişinin sıfır çektiğini düşünürsek öğrenci ve öğretmen olup olmadığı da sorgulanmalı. Cami ve imam sayısı neden birilerini rahatsız eder ki. Sorsak müslümanız der herkes .

yanıt98
yanıt29
Mehmetali Ünlü:

bir erkek çileden neden çıkar boşanma aşamasında bir düşünün kadın mahkemeye veriyor bir dünya tazminat davası nafaka davası eve şerh vs vs vs sonrası bu işte erkeğin gözü dönüyor sonra erkek kadına şiddet uyguluyor oluyor

25
89
yanıtYanıtla
Mehmetali Ünlü:

kadına şiddete bende karsiyimdir ama erkekler neden bu şekilde çileden çıkıyor araştırılmalı

yanıt38
yanıt15
ismail Yasin:

kim bilir kadın adama neler etmiştir.. adam yıllarca ne çekmiş ki bu denli deliye dönmüş.. kim bilir mahkeme ne kararlar almış.. bu noktaya hiç bir erkek SADECE boşanma için bu kadar tepki göstemez. gerçekler nedir onu bilmek lazım..

28
46
yanıtYanıtla
Mehmet Ikbal:

ellerinize sağlık kardeşim ama bu gene gelir bu kez sizde dikkatli olun

55
5
yanıtYanıtla
AGAli:

Yalnız kadın o kadar yumruğu yedikten sonra hiç bir şey olmamış gibi işine devam ediyor, o da gerçekten ilginç..

53
5
yanıtYanıtla
ferhat yörük:

Çaresizlik psikolojisi, işine sarılıyor tekrar.

yanıt48
yanıt5
Nazan Fidan:

aynen kahve doldurmaya devam ediyor haha töbe yarabbim. Ya alışık çünkü napsın insanlar neler yaşıyor vallahi, hayat çok zor özellikle de kadınlar için. Herkese prenses olma şansı verilmiyor maalsef

yanıt9
yanıt0
Esma macit:

Yaşamayan bilmez bilmeden yorum yapmayın!!! Okadar şiddet gördüm ki hiçbir şey yokmuş gibi kalkıp dökülüp saçılanları topladım ağlayarak.... Belki yıkılmak istememek belki güçsüz görünmemek belki şok ismi yok ama yaşamadığınız durumun yorumunu lütfen yapmayın

yanıt4
yanıt0
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title